HC PT - HC Protivín 7:4

09.04.2017 21:25

Ti diváci, kteří odešli z hlediště po první třetině, kdy se zdálo vše jasné, o hodně přišli ... :-). Podařil se nám totiž obrat, jaký už dlouho ne. K poslednímu letošnímu utkání jsme nastoupili v devíti (stejně jako Protivín), takže jsme o složení útoků a obran nemuseli dlouho diskutovat. První třetina se nám moc nepovedla. Dostali jsme celkem čtyři góly, které byly velmi laciné a dva z nich jsme si do brány dokonce srazili sami. Jediné pozitivum bylo, že jsme dokázali také (jako soupeř) využít přesilovku. O přestávce jsme si řekli, že se nebudeme nikam tlačit, soustředíme se na dobré bránění a poslední zápas si užijeme. Tato taktika velice zabrala. Hned po pár minutkách druhé třetiny jsme využili zaváhání soupeřova brankáže a snížili na 2:4. Poté vyslal svou pověstnou "pumelici" J.Kotlík a vymetl "víko" protivínské branky. A bylo to 3:4. No a nakonec jsme ještě využili závar břed brankou Protivína a srovnali. Do poslední patnáctiminutovky se šlo tedy zase od nuly. V této třetině naplno vynikla báječná souhra naší elitní formace. K vidění byly krásné pasy i střely. Hráči Protivína se také velmi činili. Mnohdy byli i rychlejší a chvílemi i lepší než my. Ale my jsme vše dokázali dobře odbránit (někdy i za cenu faulu) a branku jsme zkrátka na druhou a třetí třetinu zavřeli. Hned po našem pátém gólu přišla na chvilku trochu studená sprcha, protože Protivín se hned po vhazování vrhl do útoku a srovnal. Jenže - zjistilo se, že nešla časomíra, takže gól neplatil. Protivínské to trochu dostalo do kolen, ze kterých se po našich dalších gólech už nezvedli. 

Zkrátka, závěr soutěže nás zastihl ve výborné formě a je škoda, že jsme si to v předcházejícm průběhu sezony tak pokazili. No nic, uvidíme, jak nakonec dopadneme - teď ještě konečné umístnění nevíme.

Tak to je pro letošek vše ...  

 

Třetiny:  1:4, 3:0, 3:0

Střelci:  J.Kotlík 3x, J.Procházka 3x, P.Bárta 

Nejhezčí "akce":   Dnes nejde o jednu akci, ale o celkově vynikající vystoupení naší první řady ve složení J.Kotlík, J.Procházka a P.Bárta. Hlavně jejich zásluhou se nám podařil tak nevídaný obrat ...   

Sestava:   

                Brankář: M.Veselý

                Obrana: J.Hora, M.Dojčar, P.Samek

                Útok: 1. J.Procházka, J.Kotlík, P.Bárta   2. M.Krump, B.Krump, M.Trůbl