HC Vodňany - HC PT 2:3

28.03.2017 07:31

Tak touto výhrou jsme odčinili minulou porážku z Netolicemi. Před zápasem, vzhledem k našlapané sestavě soupeře, to na vítězství nevypadalo, ale nakonec jsme to uválčili a bereme cenné dva body.

Začátek zápasu se nám povedl. Hned ve druhé minutě se ke střele dostal J.Waldmann a svým prudkým švihem poprvé skóroval. Pak se však začala projevovat lepší hokejovost vodňanských a my jsme se dostávali do čím dál větší defenzivy. Ještě před přestávkou jsme neubránili jednu ze šancí soupeře a bylo vyrovnáno. V druhé třetině se hra přelévala nahoru dolů a oba týmy měly spoustu šancí. My jsme však žádnou neproměnili a naopak Vodňany se po pěkné kombinaci dostali do vedení. Ještě kritičtější to bylo, když jsme dostali třetí branku. To však zasáhla ruka osudu. Zjistilo se, že střelec gólu není v zápisu a tak nakonec gól neplatil a navíc dotyčný musel opustit arénu. Tento moment přinesl zásadní zvrat, protože vodňanští přišli o hráče (a dohrávali v osmi) a my jsme tím dostali ještě šanci na zvrat. Ten se nám také ve třetí třetině podařil. Nejprve jsme se opět zastřelovali, ale potom si vzal puk na hůl J.Hora a po několika kličkách a vyhýbacích manévrech vypálil a prostřelil gólmana Vodňan. No a v samém závěru se ještě z předbrankového prostoru prosadil P.Bárta (z dálky mu to nešlo a trefoval samé "desítky" :-)) a zpečetil naší výhru. 

Takže jsme si připsali nečekané ale o to sladčí vítězství. Uvidíme příště, jestli potvrdíme narůstající formu ... :-).

 

Třetiny:  1:1, 1:0, 0:2

Střelci:  J.Waldmann, J.Hora, P.Bárta 

Nejhezčí "akce":   Jedna perlička k dobru. Jestli se chce někdo výrazněji zlepšit, měl by brousit na žlábek 12, protože, jak jsme zjistili, tento "brus" používá Sidney Crosby ... :-). J.Hora to zkusil a ... dal gól.

Sestava:   

                Brankář: M.Veselý

                Obrana: P.Samek, V.Dostál, J.Hora, M.Dojčar

                Útok: 1. J.Kotlík, P.Bárta, J.Waldmann   2. M.Krump, B.Krump/R.Böhm, M.Slobodník