HCPT - HC Blatná 2:3

19.11.2013 00:00

Tak v osmém kole už to přišlo - naše první letošní porážka. Nutno dodat, že se zatím nejsilnějším soupeřem a po naší hrubé nedisciplovanosti. Stačí napsat, že poslední třetinu jsme z patnácti hracích minut odehráli v plném počtu asi jenom dvě. Zbytek jsme hráli oslabení o jednoho i o dva hráče. Sice nás může potěšit, že za celou tu dobu v oslabení jsme dostali jen jeden smolný gól, ale co naplat, byl to ten třetí, vítězný.

Jinak, sešlo se nás opět čtrnáct, ale po zjištění jednoho nejmenovaného spoluhráče, že si doma nechal brusle :-), nás do hry zůstalo ideálních třináct bruslařů. A bruslaři jsme byli, protože jsme narazili na zatím nejlepšího soupeře, který nás donutil šlapat na maximální obrátky. Zápas nezačal vůbec dobře. Už ve čtyřicáté vteřině jsme po drobné chybě v obraně prohrávali 0:1. Naštěstí to bylo ze soupeřovo strany pro první třetinu všechno. Hrálo se v tempu a nějaké šance byly vidět na obou stranách. My jsme z nich však nic nevytěžili. Ve druhé třetině se začalo více vylučovat. Oba týmy tak měly možnost zahrát si přesilovky a oba také jednu z nich využily, takže po druhé části hry to bylo stále o jednu branku. O třetí třetině bylo zmíněno již v úvodu. Jen pro doplnění. Nejprve se nám podařilo v tom nevelkém čase, kdy jsme hráli v pěti, srovnat a vypadalo to, že se nám povede zápas otočit. Bohužel se nepovedlo a naopak jsme v jedné z přesilovek inkasovali smolný ušmudlaný třetí gól, na který jsme už odpovědět nedokázali.

No, co se dá dělat. Jednou to přijít muselo. Musíme tedy opět načít novou vítěznou sérii. Snad se to povede už příště s neoblíbeným HC Protivín.    

 

Třetiny: 0:1, 1:1, 1:1

Střelci: M.Linhart, M.Haupt

Asistence: M.Slobodník, P.Samek

Nejhezčí akce: xxx

Sestava:

                Brankář: M.Veselý

                Obrana: V.Dostál, P.Samek, M.Piloušek, M.Haupt

                Útok: 1. M.Kutlák, M.Krejsa, M.Slobodník    2. M.Frnka, J.Frnka, M.Linhart    3. M.Krump, B.Krump, M.Dojčar