HC PT - HC Netolice 2:4

22.03.2017 07:22

Na naše letošní nevýrazné výkony jsme navázali i v utkání s Netolicemi. S výjimkou poloviny třetí třetiny jsme tahali celý zápas za kratší konec. Nebylo to o tom, že bychom neměli šance, ty přišly, ale soupeř měl větší chuť po vítězství a proto nakonec zaslouženě zvítězil. 

Začátek zápasu jsme úplně nechytili. Netoličtí byli všude dříve a trochu nás mačkali v pásmu. "Naštěstí" jsme dostali jen jeden gól a uchovali jsme si šanci na otočení skóre. V druhé třetině jsme se už prosadili. Naše nová posila J.Procházka opět předvedl něco ze svých dovedností a vsítil vyrovnávací gól. Potom jsme bohužel ještě dvakrát inkasovali a i přes velkou snahu jsme do poslední části šli s dvoubrankovým mankem. Ve třetí třetině jsme se trochu sebrali a zdálo se, že ještě můžeme myslet na obrat. Zvlášť potom, co si V.Dostál nabruslil s pukem do útočného pásma a chytrou střelou zpoza obránce snížil na 2:3. Naše mírná převaha vygradovala v přesilovce, kdy jsme si sice vytvořili nějaké šance, ale v gól jsme je nepřetavili. Nakonec jsme ještě v závěru dostali jeden "ušmudlaný" gól a bylo po zápase.

No nic, okresní derby jsme prohráli a nám nezbývá, než se do posledních čtyř zápasů nějak sebrat a pokusit se o konečné páté místo ...     

 

Třetiny:  0:1, 1:2, 1:1

Střelci:  J.Procházka, V.Dostál 

Nejhezčí "akce":   xxx 

Sestava:   

                Brankář: M.Veselý

                Obrana: P.Samek, V.Dostál, J.Hora, M.Dojčar

                Útok: 1. M.Piloušek, P.Bárta, J.Waldmann   2. J.Procházka, M.Krump, B.Krump, R.Böhm