HC Volyně - HCPT 5:6

12.03.2012 22:40

Tak tenhle zápas nám přinesl jedno z našich nejlepších vítězství. Na zápas se nás sešlo po sedmi hráčích do pole v obou týmech, takže pěkná bída. Začali jsme velmi dobře a hned v úvodu zápasu jsme měli pěkné šance, které však vyzněly naprázdno. To soupeř se rozjížděl pomalu, ale o to lépe a v první třetině skóroval celkem třikrát. My jsme však také dali jednu branku, takže skóre nebylo až tak děsivé. Začátek druhé třetiny nám moc nevyšel a po pár minutách už jsme prohrávali o tři branky. Naštěstí jsme se nepoložili a stále věřili, že se s tím dá něco dělat. A také se povedlo, postupně padly dvě branky na našía jedna na soupeřově straně. Rozdíl ve skóre po druhé třetině tedy stejný jako po první. Třetí třetina začala velmi smolně pro našeho Bobeše (B.Krump), kterého jeden z protihráčů narazil velmi tvrdě na mantinel, což náš kamarád odnesl pohmožděným krkem a naraženou rukou a tím pro něj zápas skončil. Stejně tak ovšem pro viníka, který dostal pět plus do konce. V přesilovce se nám povedlo vstřelit dva góly :-), což se nám moc často nestává. Tím jsme srovnali skóre a soupeř šel trochu do kolen. I dále jsme hráli dobře, nakonec nám vyšla ještě jedna akce a skóre jsme přetočili na naší stranu. Závěr zápasu jsme dohrávali ve čtyřech, ale ubojovali jsme to.

I když jsme skórovali celkem šestkrát, střelce máme jenom tři, protože M.Krejsa dal hattrick, M.Piloušek dva a R.Böhm jeden gól.

Třetiny: 3:1, 2:2, 0:3

Dobrá zpráva na konec. Bobeš už je relativně v pořádku a letos ještě nastoupí do zápasů. Stejně tak "parádně" nastřelený kotník M.Krejsy se už asi vybarvil, ale překážka v účasti v zápasech to nebude:-).